Vyhledávání


Kontakt

hbctaurusplzen

E-mail: frenk23@seznam.cz

Memoriál Rendy Vachouška

08.08.2013 20:56

Tým HBC Taurus Plzeň se 4.8.2013 zúčastnil prvního ročníku Memoriálu Rendy Vachouška, který se uskutečnil na zimním stadionu v Sušici. Turnaj se odehrál stylem "každý s každým" a první 4. týmy ze skupiny, postoupily do bojů o finále. 

V prvním zápase narazili býci na hokejový tým HC Klatovy. Taurusové se však hokejistů nezalekli a uštědřili hokejistům Klatov lekci v podobě 3 golů. Vít Suda vychytal čisté konto.

V zápase druhém čekal býky známý tým. Narazili na tým ze své soutěže HBC Vrány Černíkovice. Taurusům se proti tomuto týmu velice daří. Ve 4 zápasech z pěti, Taurusové zvítezili. Z toho v posledních dvou zápasech se skorem 13:4. I tentokrát býci nedovolili vránám prakticky nic a zvítezili vysoko 6:2.

Ve 3 utkání se býci utkali s pořadatelským týmem HBC Dominátor Sušice. Býci si v předchozích dvou zápasech zvedli sebevědomí a vlivem toho Sušici podcenili. Ta podala velice sympatický výkon a již po 3 minutách vedla. Býkům se sice podařilo vyrovnat, ale Sušice byla velmi dobře připravená a zvládla tak přidat ještě dva goly. Býci okusili první prohru na tomto Memoriálu. Sušice porazila Taurus Plzeň 3:1.

Na řadu přišlo 4. utkání. V něm býci opět narazili na profesionální hráče ledního hokeje. Tentokrát jimi byli hráči Rokycan. Býkům sice ze začátku trošku dělala problémy tvrdost hráčů Rokycan, avšak Taurusům tento styl hry nedělá problém a velmi rychle se adaptovali. Býci se dokonce dostali do vedení, které si hlídali po celý zápas. 30 sekund před koncem zápasu vznikl před Sudou závar, při kterém přišel jeden z hráčů Taurusu o hokejku a Rokycanským se podařilo vyrovnat. HBC Taurus Plzeň uhrál s profesionálním týmem ledního hokeje nádhernou remízu 1:1.

Na řadu přišlo semifinále. V něm býci narazili znovu na tým Rokycan. Ve znovu tvrdém a vypjatém zápase tentokrát býci podlehli Rokycanům 4:1. V boji o bronz narazili hráči Taurusu na Dominátor Sušice. A rozhodně ji měli co vracet. Po celý zápas Taurusové dominovali a Sušici prakticky nic nedovolili. Taurusové pohodlně zvítězili 2:0 a mohli se tak těšit ze zisku 2 poháru za 3 místo ve své krátké historii.

Výsledky:

HBC Taurus Plzeň - HC Klatovy 3:0

HBC Taurus Plzeň - HBC Vrány Černíkovice 6:2

HBC Dominátor Sušice - HBC Taurus Plzeň 3:1

HC DDM Rokycany - HBC Taurus Plzeň 1:1

semifinále

HBC Taurus Plzeň - HC DDM Rokycany 1:4

o 3. místo

HBC Dominátor Sušice - HBC Taurus Plzeň 0:2

 

Konečné pořadí:

1. HC Klatovy

2. HC DDM Rokycany

3. HBC Taurus Plzeň

4. HBC Dominátor Sušice

5. HBC Vrány Černíkovice